Ще бъдат наложени повече търговски ограничения и индивидуални черни списъциСтраните от

...
Ще бъдат наложени повече търговски ограничения и индивидуални черни списъциСтраните от
Коментари Харесай

Страните от ЕС са постигнали принципно съгласие за нови санкции срещу Русия

Ще бъдат наложени повече търговски ограничавания и самостоятелни черни описи

Страните от Европейския съюз са постигнали кардинално единодушие за това какъв ще бъде осмият кръг от наказания на блока против Русия за войната в Украйна, разкриха трима дипломатически източника пред Reuters в петък, съобщи.

Изпълнителният орган на Европейски Съюз по-рано тази седмица предложи на блока да наложи повече търговски ограничавания и самостоятелни черни описи и да премине към таван на цените за доставките на съветски морски нефт за трети страни, най-вече застраховани от европейски компании.

Националните пратеници на 27-те страни от Европейски Съюз в Брюксел са разискали предлагането в петък и са дали първичната си зелена светлина, като окончателното утвърждение се чака идната седмица.

27-те се нуждаят от единогласие, с цел да наложат наказания и в случай че разликите им се окажат прекомерно сложни за превъзмогване, въпросът ще отиде на срещата на националните водачи на блока в Прага на 6-7 октомври, означават още неназованите източници на организацията.

Унгария е най-шумният критик на глобите против Русия в Европейски Съюз, които бяха подтиквани от новата ескалация на Москва в седеммесечната война: военна готовност, нуклеарни закани и прекосяване към публично анексиране на окупираните територии на Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР